Headset Koopgids

Met meer dan 300 verkrijgbare headset modellen kan het lastig zijn te weten waar te beginnen bij het kiezen van een headset. De volgende vragen zullen u helpen de verschillende modellen en functies te begrijpen. U kunt ook onze gratis koopgids downloaden door de onderstaande link te klikken voor meer informatie.

Headset Buying Guide
Een headset heeft drie belangrijke voordelen die u en uw bedrijf helpen:

Productiviteit
Een studie uitgevoerd door Plantronics in 2016 heeft aangetoond dat het gebruik van een headset productiviteit met maar liefst 43% verbeterd. Met beide handen vrij, hoeft u geen taken meer stop te zetten tijdens het voeren van een telefoongesprek.

Comfort en gezondheid
Met een headset, hoeft u niet langer ongenaam de telefoon op uw schouder te houden terwijl u taken gedaan probeert te krijgen met uw handen. Dit is niet alleen slecht voor uw postuur, maar veroorzaakt ook onnodige vermoeidheid. Het gebruik van een headset vermindert nek- en rugklachten, doordat u uw hoofd in een neutrale en comfortabele postitie kunt houden.

Vermindert gemiste oproepen
Heeft u ooit een belangrijke oproep gemist doordat u te lang weg was van uw bureau? Het is bewezen dat het gebruik van een draadloze headset 57% van de gemiste oproepen vermindert, aangezien u telefoontjes kan beantwoorden aan de hand van de handset.

Wanneer u besluit te investeren in uw eerste headset, zorg er dan voor om onze volledige koopgids hieronder te downloaden. Deze zal u helpen bij het kiezen van het juiste model voor uw individuele behoeftes.
Bij het kopen van een headset, zijn er enkele belangrijke overwegingen om u te helpen beslissen:

1. Welke apparaten gebruik ik om te praten?
2. Waar ga ik mijn headset gebruiken?
3. Wil ik een bedrade headset of draadloze headset?
4. Wil ik een monaurale headset of binaurale headset?
5. Welke draagstijl pas het beste bij mij?
Met antwoorden op deze vragen, zult u beter in staat zijn om de juiste headset te kiezen.

Voor richtlijnen over hoe elk van deze vragen te beantwoorden, download onze diepgaande koopgids hieronder.
Als u de meeste van uw telefoongesprekken aan uw bureau opneemt en de meest betrouwbare gesprekskwaliteit wilt, dan is een bedrade headset de beste keuze. Mocht u echter graag alle vrijheid of een draadloze omgeving willen hebben en nog steeds profiteren van goede audio, dan is een draadloze headset een waardevolle investering. Het bereik van een draadloze headset kan oplopen tot 152 meter, maar deze afstand kan variëren afhankelijk van de specificaties van uw headset.
Veel draadloze headsets kunnen gebruikt worden met meerdere apparaten, zoals vaste telefoons, PC´s en mobiele telefoons. U kunt ook een bedrade headset gebruiken voor al uw communicatie platformen door het kopen van een bodom-kabel die wordt aangesloten op elk van uw apparaten.

Om de compatibiliteit te controleren, bel ons op 085 888 3452 voor deskundig advies.
Een mono headset heeft één oortje waarmee u naar uw gesprekken kunt luisteren. Dit type headset geeft u de mogelijkheid bewust te blijven van uw omgeving tijdens het voeren van een telefoongesprek.

Een binaurale headset heeft twee oortjes, zoals de traditionele koptelefoon. Deze headset is geschikt voor personen die graag al hun aandacht richten op hun gesprekken.
Ruisonderdrukkende microfoons elimineren achtergrondgeluiden, wat uw stem duidelijker maakt tijdens het gesprek ondanks de omgeving waarin u zich bevindt.

Als u werkt in een groot of lawaaierig kantoor, kan een ruisonderdrukkende microfoon ervoor zorgen dat u gehoord wordt, in plaats van het achtergrondgeluid.
Er zijn vier verschillende headset draagopties om uit te kiezen:

• Hoofdband - de meest stabiele optie
• Oorhaak - de meest discrete optie
• Nekband - een achter-de-nek alternatief
• Converteerbaar - als u de flexibiliteit wilt om van draagstijl te veranderen

Voor meer informatie over elk van deze opties, download onze diepgaande koopgids hieronder.