Gaming stoel

Bij het gamen is een game stoel zeker geen overbodige luxe! Het is in tegendeel erg belangrijk om tijdens je game-uurtjes comfortabel en goed te zitten. Met een goede game stoel ben je hier dan ook zeker van verzekerd. Bij Onedirect vindt u de meest comfortabele gaming stoelen die u maar kunt wensen. Bekijk nu ons assortiment!

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Waarom u het beste voor een gamestoel kunt gaan in plaats van een reguliere bureaustoel!

Er zijn een aantal dingen die een gamestoel onderscheiden van een normale bureaustoel. Ten eerste is een gamestoel te onderscheiden van een normale ergonomische bureaustoel door zijn vaak felle kleuren. Ook is de rugleuning van een gamestoel vaker hoger en heeft hij soms rug- en nekkussens.

Wanneer je een hardcore gamer bent die urenlang per dag achter de computer zit, dan moet je rekening houden met je houding. Als u dit niet doet, zult u gegarandeerd in de toekomst veel rug- en nekpijn ervaren. Gamestoelen zijn hiervoor speciaal geoptimaliseerd waardoor u deze klachten zult vermijden.

Ook de leuningen van een gamestoel en een ergonomische bureaustoel zijn vaak verschillend. De rugleuning van een gamestoel kan meestal volledig achterover worden gezet. Dit kan handig zijn voor gamers, omdat ze in deze positie kunnen gamen, met een stick in de hand. Dit is tevens ook het grootste verschil tussen een ergonomische bureaustoel. Mensen op het werk hoeven niet te liggen.

Wat de meeste gamestoelen wel hebben die ergonomische bureaustoelen niet hebben, zijn hoofd- en lendenkussens die afneembaar zijn. Deze helpen enorm in het houden van een neutrale positie en zal helpen om de wervelkolom recht te houden.