Maxcom MM36D

SKU MAXMM36D // Referentie fabrikant: MM36D

Draadloze bureautelefoon met simkaart, ideaal voor flexibele communicatie

5 van 2 Reviews

Dit product wordt niet meer geproduceerd.

Om u van dienst te zijn bieden wij vergelijkbare producten aan


Bel onze experten - Bel gratis
Live Chat

Productbeschrijving

De perfecte "mobiele" bureautelefoon - overal bellen!

De MaxCom MM36D is een draadloze DECT-telefoon die de voordelen van een vaste lijn en een mobiele telefoon combineert: hij heeft alle klassieke kenmerken van een bureautelefoon, maar is uitgerust met een simkaartlezer. Meer specifiek hoeft deze vaste telefoon niet te worden aangesloten op een traditionele analoge stekker, hij werkt met een simkaart zoals een mobiele telefoon.

Flexibiliteit en mobiliteit

Daarom is dit model ideaal voor professionals die op zoek zijn naar flexibiliteit en mobiliteit (in de bouwsector of de entertainmentindustrie), omdat het geen vaste lijn installatie- of onderhoudskosten vereist. Bovendien worden de nieuwe onbeperkte mobiele pakketten in sommige configuraties goedkoper dan traditionele abonnementen, waardoor u kunt besparen op uw telecomrekening.

Aangepast met groot kleurenscherm

De MaxCom MM36D kan ook worden gebruikt door ouderen of slechtzienden dankzij het grote 1,77-inch kleurenscherm met geweldige karakterweergave en groot toetsenbord. Een vaste telefoon kopen met een simkaart is één oplossing. ideaal om het einde van analoge en digitale vaste lijnen te compenseren.

Hoe werkt de MaxCom MM36D?

Plaats gewoon een simkaart in uw telefoon en u kunt direct bellen en sms'en, zonder dat u verbinding hoeft te maken met een telefoonaansluiting! U kunt zelfs de simkaart van uw smartphone plaatsen en toegang krijgen tot al zijn gegevens, terwijl u belt en gebeld wordt met uw gebruikelijke mobiele nummer.

Dit model laadt op als een draadloze telefoon, dankzij het meegeleverde oplaadstation. Je kunt hem dus gemakkelijk meenemen van het ene naar het andere kantoor. Het biedt ook 280 uur standby-tijd en 5,5 uur gesprekstijd met zijn 1000 mAh Li-Ion-batterij.

Ten slotte biedt de MaxCom MM36D veel extra functies, zoals: FM-radio, speakerphone (of handsfree-functie), wekker, 1000-contacten telefoonboek, uitbreidbaar geheugen met micro SD-kaart ...

Eigenschappen:

  • Tri-band GSM: 900/1800 MHz en WCDMA 900/2100 Mhz
  • Maximaal 1000 vermeldingen
  • SMS / MMS-geheugen: 500/100 berichten
  • Uitbreidbaar geheugen met een 32 GB Micro SD-kaart
  • Batterij: 1000 mAh
  • Afmetingen: 145 x 52 x 14 mm
  • Gewicht: 86 gram

Technische specificaties

Meer informatie
Ref. fabrikantMM36D
EAN5908235974668
Garantietermijn2 jaar
Hands-free speakerphoneMet Handsfree-functie
Type displayKleurenscherm
SMSMet SMS functie
MMSMet MMS functie

Productreviews

logo trustpilot product start ranking
5/5
Klantenreviews
5
4
3
2
1
Resetten

Meest gestelde vragen

momenteel zijn er geen vragen over dit product

Klanten vragen en antwoorden