JABRA

BYOD oplossing

Vereenvoudigde vergaderingen dankzij Poly BYOD oplossingen!

 

Hoe werkt de BYOD-oplossing ?

BYOD, ook wel bekend als Bring Your Own Device, is een veel voorkomende bedrijfspraktijk. Het is het gebruik van eigen computerapparatuur binnen een professionele ruimte. Met andere woorden, elke werknemer gebruikt zijn eigen apparaat om op kantoor of in de kamer te vergaderen.

Hoe zet ik een Poly BYOD-oplossing op?

Of het nu in een enkel kantoor of in een gezamenlijke ruimte wordt geïnstalleerd, uw Poly BYOD-systeem vereist slechts een eenvoudige USB-verbinding met een pc of Mac. Vanaf dat moment worden alle technologieën geactiveerd en bieden zij de teams de mogelijkheid om op efficiënte, duidelijke en intuïtieve wijze informatie uit te wisselen.

Poly Studio P15

Individueel opvallen met deze USB videobar

1. Slimme video in miniformaat

Een echte all-in-one oplossing, de Poly Studio P15 videobar verpakt alles wat u nodig heeft in een slank, compact apparaat. Dankzij de 4K-beeldsensor ziet u er op uw best uit, terwijl u dankzij de automatische kadrering van de camera vrij kunt bewegen en in de schijnwerpers kunt blijven staan.

2. Herdefinieer geluidshelderheid in vergaderingen

Behoud de kwaliteit van uw gesprekken met de meegeleverde NoiseBlock AI- en Acoustic Fence-technologieën. Terwijl ze alle geluiden elimineren die uw vergaderingen zouden kunnen onderbreken, leveren de passieve radiatorluidspreker en de multi-microfoonarray een rijk, helder geluid met voice motion tracking.

3. Bescherm uw privacy

De Poly Studio P15 is ontworpen voor één-op-één samenwerking in het kantoor of de focusruimte en bevat een elektrisch privacyluik waarmee u de privacy van uw ruimte en uw algemene vertrouwelijkheid kunt behouden wanneer u niet in een vergadering zit.

4. Gemakkelijk op te zetten

Dankzij de USB-aansluiting behoort de Poly Studio P15 tot de categorie Plug & Play. Richt uw persoonlijke ruimte in een oogwenk in, met een eenvoudige verbinding tussen de videobalk en de pc om alle functies te activeren.

5. Vrijheid om te ruilen zoals u wilt

De Poly Studio P15 werkt met alle bestaande videoplatforms. Van Microsoft Teams tot Zoom tot Google Meet tot StarLeaf, alles wat je nodig hebt is een eenvoudige USB-verbinding om naadloos te communiceren met je contacten.

Poly Studio R30

Veelzijdige USB-videobar voor kleine vergaderruimten

1. Intelligente videotechnologie

Zorg ervoor dat alle deelnemers duidelijk zichtbaar zijn met de Poly Studio R30. Terwijl de scherpe, heldere resolutie ultraheldere beelden oplevert, zorgen het gezichtsveld van 120° en de Poly Director AI-technologie ervoor dat iedereen in beeld is.

2. Krachtige geluidsafgifte

Hoor elk woord dat tijdens een vergadering wordt gesproken met briljante helderheid en precisie dankzij de krachtige luidsprekers die in de Poly Studio R30 zijn ingebouwd.

3. Vlekkeloze audioweergave

De Poly Studio R30 is voorzien van meerdere USB-A poorten voor het aansluiten van draadloze headsets of hubs en levert een levensechte audio-ervaring met zijn 3-microfoon array. NoiseBlock AI en Acoustic Fence technologieën blokkeren ongewenste achtergrondgeluiden die uw vergaderingen kunnen verstoren.

4. Eenvoudige en flexibele configuratie

De Poly Studio R30 sluit naadloos aan op uw pc met een enkele USB-kabel. Ergonomisch ontworpen, past het zich aan uw installatievoorkeuren aan, waarbij de monitorbeugel het mogelijk maakt het scherm te monteren, het statief het mogelijk maakt het op een tafel te plaatsen, en de VESA-beugels een soepele wandmontage mogelijk maken.

5. Naadloze werking op al uw platforms

Maak van uw vergaderingen een makkie. Poly Studio R30 werkt naadloos samen met alle beschikbare videoconferentiediensten voor altijd een optimale vergaderervaring.

Poly Studio R30 conferencing videobar

De nieuwe USB-videobar voor kleine vergaderruimten

632,49 € 435,99 € 527,55 € incl. BTW
Poly Studio R30 Small Room Kit

Poly Studio R30 Small Room Kit

Microsoft Teams Rooms gecertificeerde conferentieoplossing ideaal voor kleine ruimtes

2.088,95 € 2.527,63 € incl. BTW

Poly Studio

De veilige keuze voor middelgrote kamers!

1. Best-in-class audio

Met de beste audiokwaliteit in zijn klasse laat Poly Studio teams aan beide zijden van de lijn elk woord duidelijk horen. Het geluid van een USB-video-oplossing is nog nooit zo goed geweest.

2. NOISEBLOCKAI

De enige USB-video-oplossing met intelligente NoiseBlockAI-technologie die afleidende geluiden elimineert die uw vergaderingen onderbreken.

3. Automatisch inlijsten

De automatische technologie voor het inlijsten van groepen zorgt ervoor dat niemand wordt weggelaten bij belangrijke zakelijke bijeenkomsten. Automatische tracking leidt de camera op intelligente wijze naar de spreker voor een betere betrokkenheid bij vergaderingen

4. Eenvoudig beheer

Polycom Studio kan centraal worden beheerd om software bij te werken of instellingen te wijzigen zonder van kamer naar kamer te hoeven gaan.

5. AKOESTISCHE OMHEINING

Effectief in open werkruimten, omdat Poly Acoustic Fence alleen stemmen opvangt binnen een bepaalde omtrek.

 

Poly Studio + Barco CX-30

Compleet pakket voor draadloze videoconferenties en samenwerking.

3.090,74 € 2.685,63 € 3.249,61 € incl. BTW

Poly Studio + Barco CX-20 Pakket

Compleet pakket voor draadloze videoconferencing en samenwerking.

2.736,45 € 3.311,10 € incl. BTW

Pack Poly Studio + Samsung 55'' scherm + mobiele standaard

Complete audiovisuele oplossing voor uw kleine ruimtes.

1.927,73 € 1.749,51 € 2.116,91 € incl. BTW

Poly Studio Camera + Samsung BET 43" Monitor + Muurbevestiging

Een compleet pakket bestaande uit een camera, een presentatiescherm en een muurbevestiging - ideaal om uw vergaderzalen volledig uit te rusten.

1.378,85 € 1.287,74 € 1.558,17 € incl. BTW

Poly Studio Small/Medium Room Kit – Microsoft Teams Rooms Windows

Het speciale Microsoft Teams Rooms conferentiesysteem voor kleine en middelgrote vergaderruimten.

3.654,14 € 3.074,08 € 3.719,64 € incl. BTW

Poly Studio X70

Slim en veelzijdig... Perfect voor grote vergaderzalen

1. Hoogwaardige video-optiek

De Poly Studio X70 levert met zijn dubbele lenssysteem een levensechte video-ervaring, met een 4K-resolutie waardoor elke sensor ongelooflijk scherpe en nauwkeurige beelden kan leveren. Blijf altijd in de schijnwerpers staan met Poly Director AI-technologie, die zorgt voor superfocussed speaker tracking en intelligente framing.

2. AI-gebaseerd stereogeluid

De bidirectionele stereoluidsprekers, gekoppeld aan aluminium conus-tweeters met geavanceerde baspoorten, leveren een rijk, nauwkeurig geluid in de hele kamer.

3. Nauwkeurigere reproductie dan ooit

De tweede-orde gradiëntmicrofoons kunnen elke stem in de ruimte opvangen en zorgen voor een ongelooflijke, bijna perfecte stemoverdracht. En met NoiseBlock AI en Acoustic Fence-technologie kunt u afleidende geluiden uit uw vergaderingen houden door geluiden en gesprekken buiten het huidige gesprek automatisch te onderdrukken.

4. Vereenvoudigd beheer

Dankzij de toegang tot de Poly Lens-software kunnen de parameters van de video-oplossing in real time worden aangepast. Met dit beheersplatform kunnen ook geavanceerde analyses worden ontvangen over het gebruikte materiaal en de algemene toestand ervan.

5. Compatibel met elk platform, overal

Poly Studio X70 werkt met alle bestaande conferentieoplossingen. Hiermee kunnen teams gemakkelijk verbinding maken met een virtuele centrale, via alle apparatuur.